SOFIST HELENA PRIMOŽIČ S.P.

Škofije
Varstvo pri delu
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
20+
Let na tržišču
Izbor strank 2019
5,0
5 ocen

5 ocen za podjetje SOFIST HELENA PRIMOŽIČ S.P.

Mnenja strank

Odzivnost! Hitrost mi je bila zelo všeč. Prišli so do naše lokacije, nam vse lepo obrazložili in uredili. Super ekipa.

Valter L., pred 4 meseci

Hitra odzivnost in profesionalno delo! Priporočam!

Euromega d., pred 6 leti

Storitve: HACCP, Varstvo pri delu, Ekologija in varstvo okolja, Izpiti in usposabljanja (viličar, TGM ipd.), Varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), Požarna varnost, Koordinacija gradbišč, Izpit za viličarja, Požarni red

Drugi izvajalci v bližini Škofij

Nedavna povpraševanja

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Načrt HACCP

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Načrt HACCP, Izobraževanje in izpit HACCP

Pozdravljeni, odpiram s.p., gostinska dejavnost. Lp

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Izobraževanje in izpit HACCP

Pozdravljeni, prosim za ponudbo za izobraževanje in izpit HACCP. Odprla sem popoldanski sp. Lp

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Načrt HACCP

Prosim za ceno izdelave HACCP načrta za manjšo gostinsko obrt. Najlepša Vam hvala!

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Načrt HACCP, Izobraževanje in izpit HACCP

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Načrt HACCP, Izobraževanje in izpit HACCP

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Načrt HACCP, Izobraževanje in izpit HACCP

Zacetek dejavnosti. Prostor 16 m2. Peka piskotov. Delo bo izvajal en sam, ki je tudi lastnik podjetja.

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Načrt HACCP, Izobraževanje in izpit HACCP

Pozdravljeni, prosim za ponudbo. Lp

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Izobraževanje in izpit HACCP

HACCP

  • Katere storitve potrebujete?: Izobraževanje in izpit HACCP

Izobraževanje Haccap. Poudarek čisti ne čisti del (ločevanje krp, desk, nožev). Označevanje in shranjevanje živil v hladilnikih in zmrzovalnikih. Shranjevanje vzorcev prejšnjega dne (24-48h). Natančno razložiti središčne temperature in vzdrževane temperature (kako dolgo je lahko živilo vzdrževano na 73 stopinjah. Obvezne evidence in priporočene evidence. Kazni v primeru nepravilnosti.