Katerega ponudnika izbrati za catering? Za vas smo zbrali najpomembnejše podatke in informativne cene, ki vam bodo olajšale odločitev.
Poročni catering so meniji, primerni za pogostitev po poročnem obredu. Meniji so lahko najrazličnejši in so odvisni od vašega dogovora s catering servisom. Cena je odvisna predvsem od hrane, ki jo naročite. Navedena cena ne zajema poročne torte in pijače. Za poročni catering brez pijače vam bodo zaračunali med 28 €/osebo in 48 €/osebo.
Zahtevaj ponudbeHladno topli bife zajema celoten meni različnih vnaprej pripravljenenih jedi in prilog. Primeren je za dogodke, kjer po navadi sedimo (na primer poroke, rojstni dnevi v zaključeni družbi, in podobno). Cena je odvisna od vrste hrane, ki jo naročite, in od ponudnika. Za hladno-topli bife brez pijače boste odšteli od 7 €/osebo naprej, povprečna cena je 12 €/osebo.
Zahtevaj ponudbeIzraz finger food se nanaša na hrano, ki jo lahko jemo brez pribora. Takšna hrana je primerna za razne prireditve, kjer gostje stojijo (na primer otvoritve razstav, konference). Cena je odvisna predvsem od vrste hrane, ki jo naročite. V navedeni ceni pijača ni vključena. Finger food brez pijače stane v povprečju 7 €/osebo.
Zahtevaj ponudbeCatering plošče so idealne za rojstne dneve ali manjše pogostitve. Glede vsebine plošče se dogovorite s ponudnikom. Cene so odvisne predvsem od vrste hrane (na primer veganske plošče so dražje). Navedena cena velja za catering ploščo brez pijače. Catering plošča brez pijače stane v povprečju 11 €/osebo.
Zahtevaj ponudbePriprava pogrinkov in serviranje hrane
Pozdravljeni, praznovanje rojstnega dneva, 13. 8. v Kranju. Hvala, lp
Poleg hladno toplega bifeja (ob 15:30) bi potrebovali še odmor za kavo (15: 30 kava in čaj, slani in sladki prigrizki).
Pozdravljeni, prosim za ponudbo. Lp
Pozdravljeni, poleg hladno toplega bifeja (ob 15:30) bi potrebovali še odmor za kavo (15: 30 kava in čaj, slani in sladki prigrizki). Hvala, lp
Prosim še za informacijo o dodatnem strošku, če bi bila vključena tudi pijača. Lp
Po naši zamisli: 3 vrste osvežilnih kanapejev za začetek, pozneje pa dve prilogi: npr kaša z zelenjavo in pečen krompir, solate: šobska, zeljna, radič in glavne jedi: npr.: mini marinirana pečena rebrca, nekaj z piščancem in ramstek na žaru ali ribji file na žaru za pozneje: mini burgerji
Spoštovani, zanimamo se za catering na strokovnem posvetu, ki bo potekal oktobra (7. 10.) v Mestnem muzeju Ljubljana. Zanima me, ali bi bilo možno, da izdelate okvirno ponudbo (s ceno) za pogostitev cca 80 oseb, ki bi vključevala naslednje: - prvi odmor: rogljički ali podobno pecivo - drugi odmor: sladki in slani prigrizki (kanapeji ipd. - vegetarijanski/veganski, v kolikor je možno). V naprej hvala in lep pozdrav, Dosegljiv sem sicer načeloma v naslednjih terminih: PON 12.00-16.00 TOR 8.00-12.00 SRE 17.00-21.00 ČET 8.00-12.00 PET 10.00-14.00
Pozdravljeni, prosim za ponudbo. Lp