Dogodek- hrana- se bo odvijal od cca.14.00 ure dalje. Želela bi več toplih posod, da si ljudje postrežejo sami, vzamejo, kolikor želijo. V posodah vidim klasiko- majhne dunajske zrezke, pečenko, pražen krompir, zelenjavo, skratka nič posebnega, hrano, ki je tudi malo hladna, še vedno dobra. Odvisno od tega, koliko hrane se bo pojedlo, bi morda proti večeru bil za 1 uro nekdo, ki bi pekel pice ali pa telečja obara.
Spoštovani, podjetje ebm-papst se bliža pomembnemu mejniku - 30 let delovanja v Sloveniji. Ob tej priložnosti načrtujemo dogodek, ki bo združil naše zaposlene, poslovne partnerje in druge ključne deležnike. Datum dogodka: 7. junij Dogodek se bo sestavljal iz dveh delov: 1. Otvoritev nove proizvodne hale: o Začetek: 12:00 o Pričakovano število gostov: približno oseb o Catering zaželen v stilu finger food 2. Piknik: Za otvoritev hale si želimo eleganten catering v stilu finger food, ki bo zadovoljil okuse naših gostov in ustvaril prijetno vzdušje med otvoritvenim dogodkom. Za piknik po otvoritvi pa si želimo sproščeno vzdušje ob hrani, primerni za piknik, ki bo zadovoljila različne okuse naših zaposlenih. Zanima me, če bi lahko vi poskrbeli za prvi del dogajanja – finger food? Da bi imeli za finger food kar različne bureke (morda malo manjše, ali narezane)? Drugi del dogajanja – piknik, bi verjentno morali prepustiti kakšni drugi catering službi. Dodatne informacije o našem podjetju najdete na naši spletni strani: https://www.ebmpapst.si/sl/ Prosimo, da nam vašo odločitev in ponudbo posredujete čim prej, da bomo lahko pravočasno izbrali ponudnika cateringa za naš dogodek. Zahvaljujemo se vam že v naprej in se veselimo sodelovanja z vami. Lep pozdrav,
Začetek dogodka predviden ob 15. uri. Želela bi, da se na licu mesta (v hiši z vrtom bo tudi žar, na katerem se lahko pripravi hrana) pripravijo jedi na žaru, kakšne solate in priloge pa že prej, oz. lahko tudi v pečici v kuhinji, kjer bo na voljo vsa oprema. Predviden je en obrok na žaru. Bi pa prosila se, če mi lahko dodate recimo se možnost priprave pic, ki bi jih potem gostje pekli sami, ali pa kakšne enolončnice, ki bi jo ponudili poti večeru. Hvala.
Pozdravljeni, veseli bi bili, če bi nam lahko poslali ponudbo za catering, in sicer hladni bife s poudarkom na kanapejih in prigrizkih + sladice, sadje, za cca 80 oseb, priložnost 70-letnica obstoja Zavoda. Gostje so vabljeni za 11h, vendar ne vsi naenkrat, najbolje bi bilo, če bi bil bife na voljo od 12 ure dalje. Alkohola ne smemo streči, torej od pijač sokovi, voda in kave. Hvala.
Pozdravljeni, veseli bi bili, če bi nam lahko poslali ponudbo za catering, in sicer hladni bife za cca 80 oseb, priložnost 70-letnica obstoja Zavoda. Gostje so vabljeni za 11h, vendar ne vsi naenkrat, najbolje bi bilo, če bi bil bife na voljo od 12 ure dalje. Alkohola ne smemo streči, torej sokovi, voda in kave. Hvala.
Najprej bi imeli juhico dveh vrst (gobova in goveja), nato glavno jed sestavljeno iz: - meso več vrst (svinjski medaljoni v omaki, polnjena pečenka, piščančji zrezki po moki in jajcih in na žaru, pohani nugetsi, tris lignjev, ribe na žaru), - priloge (ajdova kaša z zelenjavo, štruklji dveh vrst, riž, restan krompir, kuhana zelenjava), - solate (fižolova, zeljna, paradižnikova in pečena paprika).
Za dogodek potrebujemo dve vrsti juhe (goveja in gobova), plošče z nekaj vrstami mesa (dunajski in pariški zrezek, svinjska pečenka, pečen piščančji file) in prilog (pražen krompir, pomfri, riž, kuhana zelenjava, skutini štruklji), mešano solato (če bi bilo možno, da bi si vsak sam naložil tisto vrsto solate, kot bi si želel) in obaro. Za pijačo in pecivo bomo poskrbeli mi.
dogodek za priblizno 50-60 ljudi v Celju, potrebujemo mize, stoli niso potrebni. Ideja je da se zjutraj naredi mali zajtrk kot prigrizek in potem med 12 in 14h imamo pavzo za kosilo, zamislili smo si nekaj sladkih in nekaj slanih jedi na izbiro. Pomembno je da so vse veganske in vegetarjanske, za pijaco samo brezalkoholno in zdravo.
Pozdravljeni, s partnerjem organizirava poroko (konec oktobra, začetek novembra - se še dogovarjamo zaradi uskladitve prostora in glasbe), catering potrebujeva za pogostitev ob zbiranju pri ženinu, prav tako pri nevesti (Ljubljana - Savsko naselje in Fužine). Lepo prosim za podnudbe. Vnaprej se zahvaljujem,
Po cerkveni poroki ob cca 14.ih bi si želela kanapeje/fingerfood. Kasneje pa po civilni poroki ob cca 18:30 na Dobrovi v Polhovem Gradcu hladno predjed, ob cca 20.ih juha, glavna jed (vsaj 3 mesne jedi in priloge, solata, zelenjava kuhana ali na žaru), ob cca 1.ih zjutraj obara. Je glede pijače mogoče možen meni za nekaj ur z ceno/osebo, ostali po ceniku ? Prosim za ponudbe posebej za pogostitev po cerkveni poroki od najbolj osnovne/osebo in do bolj bogate ponudbe. Ter posebej najbolj osnovnega menija na praznovanju/osebo in nato tudi bolj kompleksnega in kaj to vključuje. In še prosim za cenik pijač. Lp,