Pozdravljeni, potrebujemo topli bife, solate in 2 različni sladici. Cena na osebo 33€. Potrebovali bi še za eno osebo brez glutena. Topli biife naj vsebuje goveje meso, piščančje meso in ribo. Priloga je lahko krompir, riž, polenta ipd.
Pozdravljeni, prosim za ponudbe za catering. Radi bi pripravili enostavno poslovno kosilo. Hvala in lp
Pozdravljeni, prosim za ponudbe za catering. Hvala, lp
Potrebujemo ponudbo za catering v decembru za zaključno zabavo podjetja. Cca za 45 oseb. 17.00 kanapeji (mesno/sirni 70%, sirni in kakšni z namazi 30%), grisini s pršutom) - ca 5 kos na osebo 19.00 topla predjed (2 vrsti juhe: gobova, goveja) z domačim kruhom 19.30 glavna jed (3-4 različne vrste mesa - ocvrto, pečenka, v omaki, ruladica, s 4-mi vrstami prilog: zelenjava, pražen krompir, riž, njoki/testenine/štruklji) + solatni bar - različne vrste solat s prilogami (olje, kis, sol, poper, jogurtov preliv posebej tako, da si lahko sami začinimo) - želimo takšne količine, da ne bomo lačni ter da seveda ostane toliko, da lahko sproti si še tekom večera kdo vzame iz bifeja. 23.30 golaževa juha - ali kakšen drug predlog tople enolončnice - z domačim kruhom Želja je, da ostane bar topel do zadnjega obroka. Pijačo imamo v lastni režiji, prav tako sladki bife uredimo sami. Postrežbe ne potrebujemo, ker si bo vsak vzel vse sam, tako hrano kot pijačo. Zagotoviti morate tudi vse jedilni pribor, krožnike, prte, šefinge za ruski bife, gele za šefinge, kruh, kozarce. Naprošamo, da nam sporočite možnosti takšne izvedbe in seveda ceno menija na osebo ter kateri datum bi lahko to izvedli. Na voljo imamo naslednje petke v decembru: 1.12, 8.12., 15.12. ali 22.12.
Pozdravljeni! V podjetju se že malo spogledujemo s koncem leta, ki sem nam tako naglo približuje. V tej navezi, tudi z našim letnim zaključkom, ki ga pripravljamo za petek, 22.12. ob 18. uri. Zaključno zabavo želimo izpeljati na sedežu podjetja, zato iščemo primernega gostinca, ki bi nam lahko prišel naproti s catering ponudbo. Gre za podjetje s cca 80 zaposlenimi. Zamislili smo si večerjo, v smislu ruskega bifeja. Nekaj, kar morda ne jemo vsak dan oz. če se izrazim nekoliko drugače, znani okusi na višjem nivoju. Najbolj bi nam ustrezal hladno/topli bife. Seveda bi ponudbo dopolnili z manjšimi prigrizki za kasneje (stil finger food) in slaščicami. Preden nadaljujemo s pisanjem in dogovarjanjem, najprej rešimo termin. V kolikor ste na ta dan na voljo. Morda imate na voljo kakšne menije, ki nam jih lahko priporočate? Da imamo izhodišče, na katerem gradimo. Prijeten pozdrav,