Želimo kanapeje po poroki ob 12.30, postreženo kosilo 14-16 (ribji, mesni, otroški meni, postreženo za vsakega gosta posebej dobite plan koliko in za koga v napre), okrog 19.00 pa samopostrežni bife (mesna jed, ribja jed, vegetarjanska jed, priloge, hladni narezek). Koliko bi bila cena po osebi? Poskrbeti bi morali tudi za brezalkoholne pijače, vino pa priskrbimo mi.
Pozdravljeni, Lepo prosim za ponudbo za catering. Pripravljam surprise zabavo za rojstni dan, za partnerja. Zanimam se predvsem za razne kanapejcke in finger food, da imajo ljudje nekaj “za piknit”. Priblizno 25 povabljenih, rojstnodnevna zabava se bo odvijala 17.12. ob 17.00, blizu Mirne peci. Najlepsa hvala in lp,
Pozdravljeni, dogodek bo izveden v dveh terminih, ob 14.00 in ob 16.00. Poskrbeti bo potrebno za kozarce, mize in prte (stoli niso potrebni). Običajno potrebujemo 25 l belega in 25 l rdečega vina, 20 l jabolčnega soka in vodo (v vrčih), razdeljeno na 2 termina. Za prigrizke - finger food, caa kom, 1/2 ob 14h in 2/2 ob 16h. Lp
Gre za praznovanje rojstnega dneva - prosili bi za fingerfood/one bite ponudbo za 15 oseb. Zelimo si kaksnjih piscancjih fingersov, mini hamburgerjev,kanapejckov, morda kakšna rižotka, kaj malega za piknit, ki je morda primerno tudi za vegeterjance...praznovanje bo na domu, zacne se ob 19.uri in bo trajalo cca.4 ure. Nahajamo se v Brezovici (Vnanje gorice).
Spoštovani, gre za pogostitev po pogrebu. Ker ne bo klasične postavitev miz, temveč le stoli ob straneh, bi želeli enostavno pogostitev na žlico (3 variante) plus sladica (npr. štrudelj). Ponudba pijače kombinirana - mi bi imeli svoj aperitiv in vino, potrebovali bi pa veliko vročega čaja in kavo. Potrebovali bi tudi kozarce in veseli bi bili nekoga, ki bi bdel nad posrežbo... Hvala, lp.
1. hod: goveja in gobova juha - pečenka, pohan piščanec, svinski medaljoni v omaki -priloga: pražen krompir, riž, sirovi štruklji, kuhana zelenjava - mešana solata (zelena solata, zelje, fižol) 2. hod: -čevapčiči, perutničke, klobase na žaru in nekaj hrenovk -priloga: pomfri - šopska solata in narezana zelenjava Prosim za ponudbo s priborom in krožniki ter brez krožnikov in pribora
Za poročno večerjo si želiva dobre in pestre hrane, najbolj pa sva v dilemi glede količine (porcije in število hodov). Poroka bo poleti (lahko bo zelo vroče), jedlo se bo (kot je običajno) ves dan, ne želiva pa metati hrane stran. Razmišljala sva o topli predjedi (juhi) in glavni jedi (topli bife). Na koncu seveda sledi še torta. Morda bi pred juho imeli še hladno predjed (hladni bife). Prosiva za nasvet. *za večerjo bi potrebovali tudi 2 posebna menija (jedi brez glutena in jajc). Pijačo ter sladke prigrizke bi priskrbela sama. Lep pozdrav
Pozdravljeni, potrebovali bi catering za manjši poslovni sestanek v hotelu Mitra z začetkom nekje med 12.30-13.00. Prosili bi za ponudbe finger fooda. Zanimajo nas tople jedi, ki bi prišle v poštev npr. sliderji, cvrtje. Bila je izražena želja, da nimamo jedi na žlico. Zanima nas ponudba. Hvala, lp
Zdravo Želimo da se postreže gobovo in govejo juho, Mešane mesne plošče ( tri vrste mesa, tri vrste priloge z malo zelenjave), Mešana solata ! Kuhinja je na razpolago,ves inventar je naš in tudi surovine. Lkacija Gostilna pr´i. Strežno osebje je naše in tudi pomivanje posode je naše. Hvala za odgovor in lp
Podelitev nagrad najboljšim v preteklem letu. Hrana se pripravi na stoječe mize pred dogodkom (od 16.30 dalje, prireditev se začne ob 18. uri in traja cca. 1,5 ure) po prireditvi v istem prostoru sledi pogostitev, ki je najbolje naprej pripravljena in se samo odkrije. Pijačo je potrebno shraniti v kombiju, saj ni prostora za shranjevanje v dvorani, po dogovoru, se lahko uredi kotiček v dvorani. 2 strežni osebi za čas trajanja pogostitve. Vina ne potrebujemo, bo pa se streglo.