Pozdravljeni! Organiziramo 3 dnevni seminar, za katerega bi potrebovali catering. Termin je 21.5. do 23.5. Lokacija je poslovna cona Hoče. Prisotnih bo 17 ljudi. Potrebujemo: 21.5. okoli 14h kavo, čaj, sokove ter fingefood bife 22.5. okoli 10h kava; 13h toplo kosilo, 17h kava 23.5. okoli 10h kava s prigrizkom (sendviči, rogljički…) Lepo prosim za informacijo, ali lahko željeno izvedete in pa ponudbo s cenami.
Zdravo, praznovanje ženinega abrahama. Lokaicja je pokrita, zunaj (velik nadstrešek). Popoldanski čas, pričakuje se kakšen prigrizek ob prihodu, ko se vsi zberejo kosilo, popoldne pa še kaj, za "vmes prigrizniti". Kaj več info lahko ob vaih nejasnostih. Gostov med 30 in 35. Pričakujem informativne ponudbe z zgoraj izbrano z naštetimi jedi in načinom pripave lokacije. Hvala.
Začetek, začetek dogodka ob 10.00 uri dopoldne, pričetek z aperitivom. Pogostitev ob 11.00 z različnim mesom na žaru, solate in sladica. Sam zagotovim pijačo za aperativ in rdeče vino in verjetno pivo iz soda. Ostal pijače brezalkoholna in belo vino preko vas. Toliko za osnovo. Prosim za ponudbo oz. ceno po osebi. Vasko Maraš
Zdravo, zanima me organizacija/izvedba piknika za cca. 30 ljudi (+/- 5 ). Lokacija bi bila v Mariboru oziroma okolici na lovski koči ( ni še določena ) Ponudba naj vključuje vse stroške v zvezi s hrano in pijačo, ter potrebnim priborom ( kozarci, krožniki,... ) za dodatne informacije prosim uporabite mail. Hvala, lp.
Pozdravljeni, V industrijskem okolju bi želeli pripraviti pogostitev: ljudi na prostem (industrijsko okolje, hala) na visokih mizah s prti/pogrinjki (nimamo jih) nimamo nobenih resursov, miz, kozarcev, vse je organizacija gostinca Želje: kozarček penine za vsakega finger food (hladne jedi) sladice sok/voda po želji Zanima me razpoložljivost v zadnjem tednu junija ali prvega septembra. Hvala že vnaprej. Hvala in lp
Pozdravljeni, V podjetju HERMI d.o.o. se odločamo za izpeljavo dneva odprtih vrat. Željo imamo, da to izpeljemo v mesecu juniju, na sedežu podjetja v Celju. Navadno smo na ta dan obiskovalce tudi pogostil in tudi letos ne bi bilo nič drugače. Želimo si catering na malenkost višjem nivoju. Seveda finger food. Željo imamo tudi po prisotnosti enega kuharja in možnosti peke na sami lokaciji. Torej žar, piknik na višjem nivoju. Kakšna nabodalca, morda celo po izbiri, mogoče kaj morskega… to bi se kasneje dogovorili bolj točno. Računamo, da bi nekaj hrane bilo pripravljene, nekaj pa bi se jo pripravljalo sproti. Vsi vemo, da tudi vonj pečenja naredi svoje in očara ljudi. Pripravili bi obrazec, da bi se ljudje prijavili in bi izvedli po urah; nekje od 10 – 13 ure. Prosila bi za ponudbo. Ocenjujemo, da bi lahko prišlo okoli 50 ljudi. Želeli bi, da poskrbite tudi za pijačo (najbolje po porabi) in morebitno sadje – ker bo to dopoldan? Imate tudi svoje sladice, pecivo? Mi imamo svoje 4 barske mize z belimi prti. Kar je še več bi vas prosila, da nam tudi ponudite, če imate in se kasneje odločimo. Imate kakšne previdnostne ukrepe, ki se jih držite? Prosim za predstavitev ponudbe, ki jo nudite in ustreza zgornjemu zapisu. Hvala.
Pozdravljeni načrtujemo praznovanje 50 letnice. Želja je da bi hrano iz žara pripravljali sproti. Potreboval bi tudi vsaj 2 osebi da bi pripravljali pijačo.Na dvorišču imamo letno kuhinjo ki bi jo lahko uporabljali.Hrana naj bo samopostrežna tako da jo pripravljate samo na šank. Za več informacij me lahko pokličete. Šotor če ga imate mi opcijsko ponudite Hvala za odgovor
Pozdravljeni. Zanima me okvirna cena. Med 70 in oseb. - burgerji (kom) - ameriški Hot dogi (kom) -reberce (50kom) - celi izkoščičen piščanec na žaru (15kom) - zelenjava žar - krompir .......................... Pijača (pivo, vino, sokovi) ......................... Veš inventar je treba prinesti sabo, kuhinje ni. Dogaja se na prostem.
Pozdravljeni, gre se za presenečenje za fanta, ki bo 23.06 star 30 let. Zelo rad kuha, še posebej gourmet hrano, zato je padla ideja, da bi za njegov rojstni dan prišel profesionalni chef, ki bi ga lahko fant gledal kako kuha, vprašal za kakšno mnenje, ideje, po možnosti sodeloval pri kuhi,.. Vzdušje bo sproščeno in v ožjem družinskem krogu (8-10 ljudi). Za rojstni dan bo dobil keramični žar Kamado Joe III Classic, tako da bi se v idealnem scenariju uporabil ta žar pri peki. Hvala, lp.
Spoštovani! Prosim za ponudbo izvedbe odmorov za kavo in kosil v času od 30. 6. do 2. 7. (sreda, četrtek in petek) na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo (program z okvirnimi termini je priložen). Predviden o število udeležencev je med 15 in 20, točnih podatkov še nimam. Pri kosilu bi želel toplo izvedbo in kombinacijo mesno-vegetarijansko. Hvala in lep pozdrav,