sezonsko oz. Martinovo obarvan jedilnik, sestavljen iz juhe, glavne jedi in sladice
Cca 30 ljudi. Meso z žara, pečen odojek, govej golaž, goveja juha, pečen krompir, , naravni puranji zrezki v omaki, riž, kuhana zelenjava.
Sezonska kuhana zelenjava, domač kruh, ce je mozno, kaksna veganska sladica...dorečemo. Obrok okrog 19.ure, mozne tudi kombinacije s kanapeji, a prioriteta topel obrok.
Pozdravljeni, iščemo izvajalca za catering. Hvala, lp.
Sproscen piknik. Outofthebox ideje. Fingerfood. Showcooking,npr. smorn v zivo,morda zar v zivo. Priprava soft drinkov (gintonic,aperol spritz,..) Stevilo gostov: do 80 Pribor,krozniki - naj jih zagotovi ponudnik. Nujno navodilo: Prosim,da me ponudniki klicejo po 17.uri.
to je 50 letnica.
Pozdravljeni, iščemo izvajalca za toplotno črpalko. Hvala, lp.