Pri cateringu Origano so mi pri sestavi jedilnika dobro svetovali, za dodatna vprašanja in želje so bili vedno dosegljivi in prijazno odgovarjali. Dostava hrane je bila točna in lepo postavljena. Ker nam je zmanjkalo prtov, so nam posodili svoje. Prav tako desertne krožnike. Hrana je bila okusna.
Zelo odzivni, prilagodljivi, dosegljivi, zanesljivi, odgovorni, izjemno okusna hrana, gostje so bili navdušeni. Vse pohvale.
Vse je bilo v najlepšem redu, tako komunikacija kot vse pripravljeno. Hrana je bila odlična, ponudnik izredno prijazen in odlično organiziran.
Mateja najlepša hvala se priporočamo :)
Pri catering Njam d.o.o. nam je bilo všeč odzivnost pri vseh usklajevanjih glede ponudbe. Zadovoljni smo bili s ponudbo izbrane hrane in pijače na dogodku. Postrežba je bila odlična, prav tako tudi prijaznost osebja s strani Njam d.o.o.
Hvala Ga. Manca za te prelepe besede ter se priporočamo še naprej saj je zelo radi poskrbimo za tako dobre goste kot so vaši :)
Gospod Lojze hvala.
Boštjan iskreno hvala :)
Zelo zadovoljna, korekten odnos. Odlična hrana, zelo lepo pripravljeno. Same pohvale.
Tjaša hvala se priporočamo :)
Hvala Ga. Alenka Se vidimo Za silvestrovo 2025
Storitve: Poročni catering, Piknik catering, Catering na domu, Catering
Pozdravljeni, moje ime je in v sklopu opravljanja strokovne prakse sem bila zadolžena za pripravo fiktivnega dogodka. Organiziram Team building, ki se bo odvijal na letališču v Celju, dne 10. junija. Pričakujemo udeležencev. Hrano bi potrebovali med 13-18 ure. Prosila bi vas za ponudbo naslednjih storitev: Med 13-14 uro je predvideno deljenje rogljičkov, torej vsak udeleženec dobi na začetku en rogljiček. Ob začetku je tudi predvidena mesna in brezmesna rižota. Kasneje je predvideno samopostrežno kosilo, ki bi vključevalo mesne in brezmesne jedi. Od pijače bi potrebovali čez celoten dogodek vodo. Za celoten dogodek, dobi vsak izmed udeležencev 5 kupončkov, katere lahko uporabi za pijačo. Na voljo naj bi bil sok, negazirane in gazirane brezalkoholne pijače, vino (rdeče in belo) ali špricer oseba dobi 0,1 dl vina za kuponček, pivo in kava. Po uporabi kupončkov si gostje sami plačujejo pijačo. Žgana pijača je lahko na voljo, vendar je možna samo z doplačilom. Ker imam omejen proračun bi radi porabili za hrano približno 20-30 e na osebo.
Pozdravljeni. Prosim za ponudbe, ki so v nižjem in srednjem cenovnem razredu. Hrana naj vsebuje mesne in brezmesne (vegetarijanske) jedi. Pomembno mi je, da hrana ni hitro pripravljena/zamrznjena. Pri vegetarijanskih opcijah morajo biti vključene tudi beljakovine. Zanima me kako je glede servisa? Idealno, bi podjetje, ki izvaja catering, tudi postreglo hrano vsem gostom. Prosim, da mi pošljete ponudbe na mejl. Hvala.
- Potrebujemo kozarce za pijačo (penina, vino, koktejli) - prostor bom imela v najemu, - po zabavi je potrebno pospraviti kuhinjo (če ostane kaj hrane - v škatle, da lahko odnesem) - na voljo velika kuhinja , hladilniki - imate na voljo strežno osebje za pijačo? - pecivo in hrana bife varianta, da si vzamejo sami (brez juhe) - imam pa željo za kakšne testenine z rakci in pad thai testenine za vegetarijance, zraven mesa in prilog (za ribe se ne bi odločila)
Dogodek- hrana- se bo odvijal od cca.14.00 ure dalje. Želela bi več toplih posod, da si ljudje postrežejo sami, vzamejo, kolikor želijo. V posodah vidim klasiko- majhne dunajske zrezke, pečenko, pražen krompir, zelenjavo, skratka nič posebnega, hrano, ki je tudi malo hladna, še vedno dobra. Odvisno od tega, koliko hrane se bo pojedlo, bi morda proti večeru bil za 1 uro nekdo, ki bi pekel pice ali pa telečja obara.
Spoštovani, podjetje ebm-papst se bliža pomembnemu mejniku - 30 let delovanja v Sloveniji. Ob tej priložnosti načrtujemo dogodek, ki bo združil naše zaposlene, poslovne partnerje in druge ključne deležnike. Datum dogodka: 7. junij Dogodek se bo sestavljal iz dveh delov: 1. Otvoritev nove proizvodne hale: o Začetek: 12:00 o Pričakovano število gostov: približno oseb o Catering zaželen v stilu finger food 2. Piknik: Za otvoritev hale si želimo eleganten catering v stilu finger food, ki bo zadovoljil okuse naših gostov in ustvaril prijetno vzdušje med otvoritvenim dogodkom. Za piknik po otvoritvi pa si želimo sproščeno vzdušje ob hrani, primerni za piknik, ki bo zadovoljila različne okuse naših zaposlenih. Zanima me, če bi lahko vi poskrbeli za prvi del dogajanja – finger food? Da bi imeli za finger food kar različne bureke (morda malo manjše, ali narezane)? Drugi del dogajanja – piknik, bi verjentno morali prepustiti kakšni drugi catering službi. Dodatne informacije o našem podjetju najdete na naši spletni strani: https://www.ebmpapst.si/sl/ Prosimo, da nam vašo odločitev in ponudbo posredujete čim prej, da bomo lahko pravočasno izbrali ponudnika cateringa za naš dogodek. Zahvaljujemo se vam že v naprej in se veselimo sodelovanja z vami. Lep pozdrav,
Začetek dogodka predviden ob 15. uri. Želela bi, da se na licu mesta (v hiši z vrtom bo tudi žar, na katerem se lahko pripravi hrana) pripravijo jedi na žaru, kakšne solate in priloge pa že prej, oz. lahko tudi v pečici v kuhinji, kjer bo na voljo vsa oprema. Predviden je en obrok na žaru. Bi pa prosila se, če mi lahko dodate recimo se možnost priprave pic, ki bi jih potem gostje pekli sami, ali pa kakšne enolončnice, ki bi jo ponudili poti večeru. Hvala.
Pozdravljeni, veseli bi bili, če bi nam lahko poslali ponudbo za catering, in sicer hladni bife s poudarkom na kanapejih in prigrizkih + sladice, sadje, za cca 80 oseb, priložnost 70-letnica obstoja Zavoda. Gostje so vabljeni za 11h, vendar ne vsi naenkrat, najbolje bi bilo, če bi bil bife na voljo od 12 ure dalje. Alkohola ne smemo streči, torej od pijač sokovi, voda in kave. Hvala.
Pozdravljeni, veseli bi bili, če bi nam lahko poslali ponudbo za catering, in sicer hladni bife za cca 80 oseb, priložnost 70-letnica obstoja Zavoda. Gostje so vabljeni za 11h, vendar ne vsi naenkrat, najbolje bi bilo, če bi bil bife na voljo od 12 ure dalje. Alkohola ne smemo streči, torej sokovi, voda in kave. Hvala.
Najprej bi imeli juhico dveh vrst (gobova in goveja), nato glavno jed sestavljeno iz: - meso več vrst (svinjski medaljoni v omaki, polnjena pečenka, piščančji zrezki po moki in jajcih in na žaru, pohani nugetsi, tris lignjev, ribe na žaru), - priloge (ajdova kaša z zelenjavo, štruklji dveh vrst, riž, restan krompir, kuhana zelenjava), - solate (fižolova, zeljna, paradižnikova in pečena paprika).
Za dogodek potrebujemo dve vrsti juhe (goveja in gobova), plošče z nekaj vrstami mesa (dunajski in pariški zrezek, svinjska pečenka, pečen piščančji file) in prilog (pražen krompir, pomfri, riž, kuhana zelenjava, skutini štruklji), mešano solato (če bi bilo možno, da bi si vsak sam naložil tisto vrsto solate, kot bi si želel) in obaro. Za pijačo in pecivo bomo poskrbeli mi.